Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009 | Tänään on 25.6.2019
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Jarkolle SM-kultaa

Jarkko Parkkonen saavutti ensimmäisen SM-kultansa perjantaina 16.1.2009 käydyissä liikuntaoppilaitosten suomenmestaruuskisoissa Jyväskylässä.


Kyky-Betset aloitti uuden vuoden uusilla tempuillaPiirikunnallinen Tikkavuosi 2009 avattuNetti-TV:ssä: SM-Liigan lentopalloa Pihtiputaalta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat    Lähetä kaverille   Tulosta

Kyky-Betset aloitti uuden vuoden uusilla tempuilla

20.1.2009 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Joulutauon jälkeen joukkueen ulkolaispelaajat vaihtuivat. Darius Abromavicius jäi kotimaahansa Liettuaan ja tilalle palasi vanha tuttu samasta maasta.

Kuvassa nuorten maajoukkueen valmentaja Pekka Lahtinen antaa ohjeita Kykyn pukukopissa Pekka Rajalalle. Tauolla saadut vinkit auttoivat voittoon! 

Saulius Astrauskas teki paluun ja auttoi heti kovalla asenteella joukkuetta nappaamaan kaksi tärkeää pistettä Himangan Urheilijoilta. 

Toinen uusi tuttavuus betonimiehistöön tulee Virosta. Pärnu VK ajautui talousvaikeuksiin ja vanha kaveri soitti kysyen kapteenilleen pelipaikkaa. Tämä tarjous osui nappiin ja päätettiin hankkia mies Belarukseen palanneen Yeuthukovicin tilalle. Argo Arak on juuri sellainen pelaaja, jota tarvitsemme.Rauhallinen ja hyvän pelisilmän omaava ammattimies. Argo on pelannut beach-volleytä useita vuosia yhdessä Kristjan Kaisin veljen kanssa. Pärnun kapteeni on kuulunut Viron maajoukkueeseen useita vuosia viimeksi kaudella 2006-2007.

Kyky-Betsetin uudet vahvistukset ovat toisilleen tuttuja jo useilta vuosilta, pari kautta Saulius pelasi Virossa ja yhdenkauden miehet olivat Kyproksella , tosin eri joukkueissa. Kyyjärvelle tulo oli kummallekkin yllätys, sattuma toi tutut pelurit Suomeen.

Kyky-Betsetin miehistöön palasi myös kolmaskin peluri, sillä Pekka Rajala palasi armeijan leivistä vahvuuteemme.

HU-Kalajoki kaatui viime sunnuntaina 1-3 , eräpistein 25-21, 21-25, 20-25 ja 29-31. Ottelu oli erittäin tärkeä molemmille joukkueille ja nyt onnistuttiin nappaamaan elintärkeät pinnat.

Uudet pelaajat sopeutuivat hienosti ryhmään ja pitkästä aikaa nähtiin taisteleva joukkue. Pelissä ei suuria hienouksia nähty, panos oli niin kova että päätettiin pelata vain vähillä virheillä ja siinä ehkä yksi voiton avain. Jukka Mäkelä oli yksi ratkaisijoista ja taisi mies pelata elämänsä parhaan matsin tärkeässä paikassa. Saulius Astrauskas palkittiin. ”Sani” kyllä osoitti pelurin merkkejä tarjoten pitsakorttia Jukalle. Jaahas, peli voitettiin kyllä koko porukalla. Nyt on aihetta kehua kaikkia mukana olleita miehiä, jokainen ylsi hyviin suorituksiin. 

Tuleva viikonvaihde on yleisölle ja joukkueelle näytönpaikka. Lauantaina saapuu Tiikerit Kokkolasta ja sunnuntaina Kajaanista vierailee Kalevala Sport. Molemmat matsit tuttuun aikaan klo 19.00.

Lentopalloliiton alueiden B-ikäisten SM-kisoissa 16.-18.1.2009 Raahessa Kykyn Jyri Niemi nappasi pronssia, alajärven Tommi Siirilä pelasi samassa Lännen joukkuessa. Molemmat pojat valittiin kisojen All Stars - kokoonpanoon. Valmentajana hääri Matti Försti. Onnittelut mitalista!