Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007 | Tänään on 2.7.2020
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 Lähetä kaverille   Tulosta

TETviikko Muksulassa

23.3.2007 Helena Noponen ja Heidi Pekkarinen

"Nyt oon sankarihommiin valmis, nyt oon päiväkodin läpi käynyt!"

Tämä on joidenkin lasten usein kuunteleman laulu, se jäi soimaan iloisesti päähämme. Monet iloiset ja hauskat hetket pysyvät muistoissamme varmaan pitkään. Nukkarin uniset hetket ja ulkoleikkien vilinä. Sisälle tultaessa ja ulos mentäessä on hoitajilla muisti kovilla. "Missä on kurahanskat?", "Pitääkö laittaa kurahousut?" Vaatteet, hanskat, housut, lakit, kaulurit, takit, haalarit ja kengät. Mitkä ovat kenenkin ja kuka on kuka?. Raikuva nauru ja harvemmin kuuluva itku ovat päiväkodin tunnusmerkkejä :).

Arkeen tuli mukava poikkeus tiistaina (20.3), kun nuorisotalolle oli MLL järjestänyt lystipäivän. Laulettiin ja leikittiin ja osa sai vielä soittimiakin käyttöönsä. Yleensä aamukatsauksen jälkeen on ryhmissä askartelua, pelejä ja sadun lukua. Perjantaisin tässä kohin on lauluhetki, tiistaisin taas mennään liikuntahallille, joka on aivan lähellä päiväkotia.

Harmillisesti aikamme Muksulassa oli rajallinen, vain viikko. Kaipaamme sinne varmasti myöhemmin takaisin ja olemme jo alkaneet suunnitella karkaavamme takaisin koulussa välitunneilla;).