Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007 | Tänään on 2.7.2020
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat    Lähetä kaverille   Tulosta

Lysti-tiistaina leikittiin ja laulettiin

Sanna Honkonen

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kyyjärven yhdistyksen ja Keski-Suomen piirin järjestämässä Lystipäivässä oli mukana lähes 70 lasta ja lastenmielistä.

Tiistaina 20.3 kokoontui Rientolaan iso joukko lapsia Kyyjärveltä ja lähiseudulta. Lapsia oli leikittämässä ja laulattamassa Mll:n Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja Mirja Lavonen-Niinistö ja Tiina Häkkinen.

Lauluja laulettiin tutuista Peppi Pitkätossusta ja Hämä hämä häkistä aina vieraimpiin pingviini lauluihin. Mirja "Miku" säesti kitaralla ja Tiinalla oli mukana mm. siili käsinukke. Lapset saivat auttaa säestyksessä rytmikapuloilla ja marakaskareilla.

Mieleen jäi laulu ja tarina Kaakkoissuomessa nähdystä lehmästä, joka ajoi mopolla sekä siis-siis-siili, joka metsikössä hiipi.

Tilaisuudessa kiitettiin pitkään Mll:n Kyyjärven yhdistyksen hallituksessa toimineita Jaana Honkasta, Pirkko Viertamoa ja Satu Kainua ipana mukeilla. He ovat tehneet tärkeää vapaaehtoistyötä ja toimineet hallituksessa kukin 9 vuotta (yhdistyksemme sääntöjen mukaan hallituksessa saa olla kerralla enintään 9 vuotta). Kiitoksen sana kuuluu myös Kyyjärven kunnalle ja Viidenkunnan Sanomille, tukenne mahdollisti Lystipäivän järjestämisen.

Muistamisien ja leikkien jälkeen tarjolla oli suolaista ja makeaa kahvin ja mehun kera. Lapset ja aikuiset tutustuivat toisiinsa, kuulumisia vaihdettiin ja juteltiin lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnista.

Lasten iloiset kasvot ovat paras kiitos vapaaehtoistyössä mukana olleille ja tämä kiitos näkyi  - Onni löytyy arjesta!