Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007 | Tänään on 2.7.2020
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat    Lähetä kaverille   Tulosta

Roolipelikerho, mahdollisuus pelata ilman tietokonetta

12.3.2007 Toni Eteläkari

Roolipelin pelaamista kyyjärvellä.

Kokoonnuimme kyyjärven nuorisotalolle pelaamaan roolipeliä joka oli jäänyt meiltä vähän kesken vajaa 2-vuotta sitten. Paikalle tuli minun lisäkseni 3 poikaa ja tietenkin koko jutun vetäjä ja pelin kehittäjä Antti Pollari, joka oli nuoriso-ohjaajana noin 2-vuotta sitte kyyjärvellä.

Aloitimme pelaamisen Perjantaina klo. 18:00 nuorisotalolla. Peli oli jo kumminkin lähellä loppuaan koska olimme pelannee peliä jo pari vuotta aikaisemmin nuorisotalolla.
Pelin kehitys kummikin on ihan alunperin lähtösin siitä, että kehitimme hahmomme paperille heittämällä noppaa esim. Hahmon luokka: Kääpiöt, Haltiat, Ihmiset ja myös taidot ja tiedot, kaikki on pelissä riippuen nopasta eli ketään ei voi suosia koska nopat päättävät miten hahmo pärjää. Antti Pollari puolestaan ei itse luo hahmoa, vaan hän on periaatteessa kaikki viholliset ja kaikki muut ketä me emme voineet kontrolloida. Pollari keksi myös jokaiselle pelikerralle kaikkien hahmoille oman tarinan ja myös uutiset, joita oli sitten mielekästä lukea koska ei tiedä että mitä on tapahtunu viime pelikerran jälkeen (eli aina oli jotain tapahtunut). Pollarin tehtävänä oli myös selostaa koko ajan pelin kulkua.

Pelasimme noin kello kuuteen saakka aamulla, mutta emme voineet jatkaa koska kaikkia väsytti niin hirveästi ja Antilta loppui ideat pelin jatkamiseksi (Uneliaisuutta varmaankin). Lopetimme Lauantaina aamulla klo 12:00, mutta hauskaa oli ja sovimme jo että pelaamme uudestaan ennen kesää, eli jos on innokkaita niin mukaan vaan. Pelaamine on todella mukavaa. Ei mene silmät, kun ei tarvitse katsoa tietokoneen näyttöä, mutta silti on hauskaa. :)